Menu Sluiten

Waarom groener.ga?

Groener leven begint met correcte en toegankelijke informatie. Als je groener gaat leven, wil je weten wat je impact is. Groener.ga helpt je om écht groener te leven.

Het is niet meer weg te slaan uit het nieuws: onze planeet is aan het veranderen en we staan vandaag op een keerpunt: ofwel doen we er nu iets aan, ofwel zal onze planeet ingrijpend veranderen met ernstige gevolgen voor heel veel mensen.

Groener.ga helpt je om op een positieve manier met deze immense dreiging om te gaan. Uiteraard moeten de overheid en bedrijven ook beter doen dan vandaag. Maar de wereld verbeteren begint bij jezelf. Op groener.ga vind je snel hoe je de grootste impact kan hebben op het milieu.

Ook als je niet meteen een grote impact kan of wil hebben, nodigen we je uit om te doen wat je wil en kan. Want alle beetjes helpen. Groener leven kan je ook doen met weinig geld en tijd, en met veel plezier.